ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Γενικά

 

Πληρωμή Στοιχημάτων

Όλα τα κερδοφόρα στοιχήματα θα πληρώνονται στις αποδόσεις που εμφανίζονται  τη στιγμή που έγινε αποδεκτό το στοίχημα.

Δεν περιλαμβάνονται όποιες διαφωνίες μετά την λήξη του αγώνα, από κάποια εκ των ομάδων, οι οποίες αργότερα θα τροποποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου βασίζονται στο επίσημο αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση του αγώνα , ήτοι τα 60 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα (4 προγραμματισμένα 15λεπτα) συν την (τις) οποιαδήποτε παράταση εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά ή το στοίχημα έχει ήδη διευθετηθεί.

Αγώνες που έχουν Διακοπεί

Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες που έχουν διακοπεί πριν την ολοκλήρωση του αγώνα (όπως ορίζεται παρά πάνω) θα ακυρώνονται,  εκτός εάν το στοίχημα έχει ήδη διευθετηθεί (Under/Over) ή εάν έχει ανακοινωθεί ένα επίσημο αποτέλεσμα.

Αγώνες που έχουν Αναβληθεί/Μετατεθεί

Όταν ένα παιχνίδι δεν ξεκινήσει ή δεν τελειώσει εντός της καθορισμένης ημέρας διεξαγωγής  του (ως ημέρα διεξαγωγής θεωρείται αυτή της Βορείου Αμερικής) όλα τα στοιχήματα για το συγκεκριμένο  παιχνίδι θα έχουν επιστροφή (απόδοση τη μονάδα). Όλα τα στοιχήματα σε αγώνες που παίζονται σε διαφορετικό γήπεδο από αυτό που ανακοινώθηκε θα ακυρώνονται.

Αποδόσεις νικητή Αγώνα

Για να είναι κερδοφόρα τα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν το νικητή του αγώνα.

Σύνολο Πόντων (under/over)

Για να είναι κερδοφόρα τα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν εάν ο συνολικός αριθμός πόντων (το άρθοισμα των πόντων που πέτυχαν οι δύο ομάδες) σε έναν αγώνα θα είναι πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμό. Οι ενδεχόμενοι πόντοι της (των) παράτασης (σεων)  συμπεριλαμβάνονται.

Διαφορά πόντων 

Για να είναι κερδοφόρα τα στοιχήματα πρέπει να προβλέπουν τη ζώνη σκορ μέσα στην οποία θα βρεθεί η διάφορα πόντων μεταξύ των δυο ομάδων στο τελικό αποτέλεσμα. Οι ενδεχόμενοι πόντοι της (των) παράτασης (σεων) ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται.

Αποδοχή Στοιχημάτων

Στην περίπτωση που υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το αποτέλεσμα του στοιχήματος, η πληρωμή θα καθορίζεται από το επίσημο αποτέλεσμα που θα ανακοινωθεί από την NFL ή το επίσημο Game Book στο http://www.nfl.com. Όποιες επόμενες προσαρμογές σε αυτά τα στατιστικά μετά την πάροδο 24 ωρών, δεν θα υπολογίζονται.


Βασικά Στοιχήματα για τους αγώνες Αμερικανικού Ποδόσφαιρου του Προγράμματος.

Τα προγράμματα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ περιλαμβάνουν αγώνες Αμερικανικού Ποδόσφαιρου, για τους οποίους μπορείτε  να προβλέψετε το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) , το τελικό αποτέλεσμα με πλεονέκτημα, ,  Under / Over συνόλου πόντων αγώνα , Under / Over 3ης Περιόδου, Περίοδος με το υψηλότερο σκορ και Ημίχρονο με υψηλότερο σκορ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Γενικά

Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν μόνο τη διοργάνωση αμερικανικό μπέιζμπολ (MLB)

•         Όλα τα στοιχήματα συμπεριλαμβάνουν τiς  έξτρα περιόδους (innings) εάν χρειαστεί .

•         Το σύνολο των πόντων (run) θα είναι το άθροισμα των πόντων (run) που θα επιτύχουν  οι δυο ομάδες στο παιχνίδι . Η επαλήθευση του στοιχήματος  under ή over θα  καθορίζεται από το εάν το τελικό σύνολο των πόντων (run) ήταν under ή over από το προκαθορισμένο όριο όπως  αυτό αναφέρεται είτε στο κουπόνι (πρόγραμμα) είτε με  άλλο πρόσφορο τρόπο από την ΟΠΑΠ ΑΕ.

•         Όταν ένα παιχνίδι δεν ξεκινήσει ή δεν τελειώσει εντός της καθορισμένης ημέρας διεξαγωγής  του ( ως ημέρα διεξαγωγής θεωρείται αυτή της Βορείου Αμερικής) όλα τα στοιχήματα για το συγκεκριμένο  παιχνίδι θα έχουν επιστροφή (απόδοση τη μονάδα).

•         Στην περίπτωση που παιχνίδι διακοπεί και μέχρι τη στιγμή της διακοπής υπάρχει σύνολο πόντων (run)  που επαληθεύει το στοίχημα over τότε αυτό  κερδίζει ενώ το στοίχημα under χάνει.

•         Όλα τα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο pitcher (ρίπτης).


Βασικά Στοιχήματα για τους αγώνες baseball του Προγράμματος.

Τα προγράμματα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ περιλαμβάνουν αγώνες baseball  , για τους οποίους μπορείτε  να προβλέψετε το τελικό αποτέλεσμα (1-2) και το τελικό αποτέλεσμα με πλεονέκτημα.

Γενικά

 

Η  ΟΠΑΠ εμπλουτίζει το πρόγραμμα αγώνων που προσφέρει με Ευρωπαϊκούς αγώνες Χόκεϊ επί πάγου.  Στους αγώνες Ευρωπαϊκού Χόκεϊ επί Πάγου όλα τα στοιχήματα διευθετούνται στην κανονική διάρκεια και δεν περιλαμβάνουν παράταση ή πέναλτι εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα πρέπει να ολοκληρωθεί για να ισχύσουν τα στοιχήματα, εκτός αν το αποτέλεσμα κάποιας αγοράς έχει ήδη κριθεί.

 

Αμερικάνικο ΧΟΚΕΪ επί πάγου (NHL/AHL).

Oλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα και στο ive συμπεριλαμβάνουν τυχον παραταση ,εκτός απο το "τελικό αποτέλεσμα  1-Χ-2 " και ¨Τελικό αποτέλεσμα 1--Χ-2  με πλεονέκτημα ".

Οι οδηγίες αφορούν μόνο τις Διοργανώσεις Αμερικάνικο ΧΟΚΕΪ επί πάγου (NHL/AHL).

Όλοι οι διακανονισμοί των στοιχημάτων βασίζονται στα αποτελέσματα και τις στατιστικές που παρέχονται από τη NHL και την ιστοσελίδα www.nhl.com  & AHL και την ιστοσελίδα www.theahl.com

Η παράταση (συμπεριλαμβανομένων και οποιονδήποτε επόμενων πέναλτι), υπολογίζεται για ΟΛΕΣ τις αγορές εκτός και αν οριστεί αλλιώς. Σε περίπτωση ενός "σουτ άουτ" (shootout) η νικήτρια ομάδα παίρνει ένα γκολ και αυτό μετράει για όλες τις αγορές όπου εφαρμόζεται.

Ο νικητής ενός παιχνιδιού θα είναι η ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα τέρματα.

Εάν ένα παιχνίδι δεν ξεκινήσει ή δεν ολοκληρωθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης (Ημέρα Βόρειας Αμερικής), οποιαδήποτε επιλογή του παίκτη θεωρείται αποδεκτή και παίρνει ως απόδοση τη μονάδα.


Βασικά Στοιχήματα για τους αγώνες ice hockey του Προγράμματος.

Τα προγράμματα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ περιλαμβάνουν αγώνες ice hockey , για τους οποίους μπορείτε  να προβλέψετε το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) , το τελικό αποτέλεσμα με πλεονέκτημα, Under / Over Γηπεδούχου ομάδας ,  Under / Over συνόλου πόντων αγώνα , Πρώτη Ομάδα που θα Σκοράρει , Εύρος Νίκης Γηπεδούχου κα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Πότε και Πώς Κερδίζετε

 

 

Από τις 7 Απριλίου, αλλάξαμε για δική σας διευκόλυνση, την  αξία της στήλης από 0,30€ σε 0,25€ και τώρα:

· Μπορείτε να αξιοποιήσετε το ποσό στοιχηματισμού σας στο ακέραιο  (π.χ. μπορείτε να παίξετε 1€, 2€, 5€, 10€, 20€, 50€ κτλ.)

·Μπορείτε να υπολογίσετε πιο εύκολα την τελική αξία του δελτίου σας (π.χ. αξία δελτίου = στήλες /4)

· Έχετε περισσότερες οικονομικές επιλογές για να παίξετε συστήματα (π.χ. μπορείτε να παίξετε σύστημα 3/4/5 με 4€ και όχι 4,80€ όπως πριν)

· Μπορείτε να υπολογίσετε τον πολλαπλασιαστή του δελτίου σας εύκολα και γρήγορα (π.χ. 5,00€ αξία δελτίου και με τη νέα αξία στήλης 0,25 ο πολλαπλασιαστής είναι 20)

 

Η επιλογή γεγονότων και ενός σημείου για το καθένα αποτελεί μια στήλη. Στο απλό παιχνίδι κερδίζετε όταν κάνετε σωστές προβλέψεις σε όλα τα γεγονότα που έχετε επιλέξει. Δηλαδή, σε μία στήλη 4 γεγονότων πρέπει να έχετε 4 σωστές προβλέψεις , σε μία στήλη 12 γεγονότων πρέπει να έχετε 12 σωστές προβλέψεις.

Αν παίζετε σύστημα, αρκεί να έχετε κάνει σωστές προβλέψεις στο ζητούμενο αριθμό γεγονότων. Δηλαδή στο σύστημα "5" για 7 επιλεγμένα γεγονότα, κερδίζετε αν κάνετε σωστές προβλέψεις σε 5 τουλάχιστον από τα 7 γεγονότα.

Αποφασίστε μόνοι σας πόσα θέλετε να κερδίσετε:

Αυτή είναι η γοητεία της προκαθορισμένης απόδοσης.

Σε όλα τα παιχνίδια ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρονται προκαθορισμένες αποδόσεις για κάθε σημείο κάθε γεγονότος.

Τα κέρδη για κάθε στήλη που κερδίζει, υπολογίζονται ως εξής:

Α) με τη χρήση πολλαπλασιαστών : Πολλαπλασιάζετε τη βασική αξία της στήλης € 0,25 με τις αποδόσεις των σημείων που την αποτελούν. (π.χ. € 0,25 Χ 1,70 Χ 2,40 Χ 1,45 Χ 3,15 = € 4,66. Αυτό είναι το   αποδιδόμενο ποσό στήλης. Με παράδειγμα τις ίδιες αποδόσεις στα σημεία της στήλης και σημειώνοντας πολλαπλασιαστή 50 στο δελτίο σας (για την χρήση των πολλαπλασιαστών βλέπε πιο κάτω),   πολλαπλασιάζετε με το αποδιδόμενο ποσό της στήλης, υπολογίζοντας έτσι το συνολικό κέρδος του δελτίου: π.χ. το κέρδος σας είναι 50 Χ € 4,66 = € 232,90

Αν η συμμετοχή σας περιλαμβάνει περισσότερες από μία στήλες, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία υπολογισμού των κερδών για κάθε στήλη που κερδίζει, και να αθροίσετε τα επιμέρους κέρδη.

Β) Με τη χρήση των προεπιλεγμένων ποσών:

Πολλαπλασιάζετε τo προεπιλεγμένο ποσό που διαλέξετε με τις αποδόσεις των σημείων που την αποτελούν στο στοίχημα σας. Αυτό είναι το   αποδιδόμενο ποσό του στοιχήματος σας.  Για παράδειγμα εάν έχουμε επιλέξει μια τετράδα αγώνων με αποδόσεις  1,70 ,2,40 ,1,45 και 3,15 ενώ το επιλεγμένο μας ποσό είναι το 15€ τότε το συνολικό κέρδος του δελτίου είναι  : 1,70 Χ 2,40 Χ 1,45 Χ 3,15 X 15€ =279,53

Στοιχηματίστε ανάλογα με το ποσό που θέλετε να κερδίσετε.

Τα συνολικά σας κέρδη καθορίζονται από τις αποδόσεις των σημείων που επιλέγετε, αλλά και από το ποσό που στοιχηματίζετε.

Κάθε στήλη που σχηματίζετε κοστίζει € 0,25. Αν χρησιμοποιήσετε διπλές παραλλαγές ή παίξετε συστήματα τότε σχηματίζονται περισσότερες στήλες, οπότε το ποσό συμμετοχής σας είναι οι € 0,25 επί τον αριθμό των στηλών που σχηματίζονται.

Για περισσότερα κέρδη, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό συμμετοχής σας επιλέγοντας μία έως τρεις αριθμητικές ενδείξεις στο πεδίο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ, οι οποίες λειτουργούν πολλαπλασιαστικά.

Δηλαδή, με την ένδειξη "5" πενταπλασιάζετε το ποσό του στοιχήματος, με τις ενδείξεις "6" και "10" αυξάνεται 60 φορές το ποσό του στοιχήματος (6 Χ 10 =60) και με τις ενδείξεις "2", "3", "20" αυξάνεται το ποσό του στοιχήματος 2 Χ 3 Χ 20 = 120 φορές.

Με το  δελτίο του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ δίνεται η δυνατότητα στοιχηματισμού  με διαφορετικό ποσό ανά μήκος στήλης κάνοντας χρήση της νέας περιοχής για τα συστήματα: "ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ".

Οι πολλαπλασιαστές συστημάτων μπορούν να αυξήσουν το ποσό στοιχηματισμού ανά μήκος στήλης. Επιλογή πολλαπλασιαστών συστημάτων έως και τέσσερις.

Παράδειγμα

-     Επιλέγουμε 6 αγώνες και τα συστήματα «3», «4» και «6» δημιουργώντας 36 στήλες (20 τριάδες, 15 τετράδες και μία εξάδα). 

-     Στη συνέχεια επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε τα ακόλουθα ποσά:  (τιμή στήλης Χ15) 3,75 € για καθεμία από τις 20 τριάδες, (τιμή στήλης Χ3) 0,75 € για καθεμία από τις   15 τετράδες και 0,25 € για τη στήλη που περιέχει και τις 6 επιλογές μας.

http://www.opap.gr/image/image_gallery?uuid=4f39ab62-07b3-4935-a8cd-8953ff8a068d&groupId=10157&t=1300208630042
 

Δηλαδή (3,75*20 + 0,75*15 + 0,25*1) =86,50 €

 

Σε περίπτωση που το ποσό που στοιχηματίζετε ξεπερνά ένα ορισμένο όριο, πρέπει να τηρηθεί μία ειδική διαδικασία έγκρισης.

Ο πράκτοράς σας θα επικοινωνήσει με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Το στοίχημά σας μπορεί έτσι να γίνει δεκτό όπως είναι ή να υπάρξει απευθείας διαπραγμάτευση σχετικά με τις προσφερόμενες αποδόσεις ή τις επιλογές σας.

Αυτή η διαδικασία έχει σαν στόχο να προστατεύει εσάς τους παίκτες. Σε καμία περίπτωση δεν περιορίζει τις δυνατότητές σας να κερδίζετε μεγάλα ποσά.

Συστήματα

 

Από τις 7 Απριλίου, αλλάξαμε για δική σας διευκόλυνση, την  αξία της στήλης από 0,30€ σε 0,25€ και τώρα:

· Μπορείτε να αξιοποιήσετε το ποσό στοιχηματισμού σας στο ακέραιο  (π.χ. μπορείτε να παίξετε 1€, 2€, 5€, 10€, 20€, 50€ κτλ.)

· Μπορείτε να υπολογίσετε πιο εύκολα την τελική αξία του δελτίου σας (π.χ. αξία δελτίου = στήλες /4)

· Έχετε περισσότερες οικονομικές επιλογές για να παίξετε συστήματα (π.χ. μπορείτε να παίξετε σύστημα 3/4/5 με 4€ και όχι 4,80€ όπως πριν)

· Μπορείτε να υπολογίσετε τον πολλαπλασιαστή του δελτίου σας εύκολα και γρήγορα (π.χ. 5,00€ αξία δελτίου και με τη νέα αξία στήλης 0,25 ο πολλαπλασιαστής είναι 20)

 

Το «Σύστημα» είναι ο κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών από ένα επιλεγμένο σύνολο γεγονότων ανά πλήθος ζητουμένων γεγονότων.

Στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, κάθε σύστημα δημιουργεί στήλες που διαφέρουν ως προς τα γεγονότα που περιλαμβάνουν κι όχι ως προς την πρόβλεψή τους για κάθε γεγονός.

Για παράδειγμα, μπορείτε να σχηματίσετε το σύστημα "4" για 6 επιλεγμένα γεγονότα, που σημαίνει ότι επιλέγετε 6 γεγονότα και ζητάτε όλες τις δυνατές τετράδες (δηλαδή στήλες των τεσσάρων γεγονότων) που προκύπτουν από τις 6 επιλογές σας.

Φυσικά ο αριθμός των ζητούμενων γεγονότων πρέπει να είναι μικρότερος ή ίσος από τον αριθμό των επιλεγμένων.

Εφόσον το μέγιστο πλήθος επιλεγμένων γεγονότων μπορεί να είναι έως και  30, αντιστοίχως είναι δυνατόν τα 30 γεγονότα να μπορούν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να συνδυασθούν με όλους τους δυνατούς τρόπους – ανά 1, ανά 2, ανά 3, … και, φυσικά, ανά 30.  Με άλλα λόγια είναι δυνατόν να εφαρμοσθούν όλα τα συστήματα από 1 έως και 30. 

Για να παίξετε σύστημα, σημειώνετε στο δελτίο τα σημεία πρόβλεψης στα γεγονότα που επιλέγετε και στη συνέχεια σημειώνετε στην περιοχή επιλογής  "ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ" την ένδειξη που αντιστοιχεί στον αριθμό των ζητούμενων γεγονότων.


Μπορείτε να παίξετε ταυτόχρονα περισσότερα από ένα συστήματα.
Για παράδειγμα, κάνοντας πρόβλεψη σε 6 επιλεγμένα γεγονότα, μπορείτε να σημειώσετε στην περιοχή "ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ" τις ενδείξεις "4","5" και ‘'6''.

Αυτό σημαίνει πως παίζετε όλες τις δυνατές  4άδες (15 στήλες),  τις 5άδες (6 στήλες) και την 6αδα (1 στήλη) που προκύπτουν από τα 6 επιλεγμένα γεγονότα.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και όλα τα δυνατά συστήματα που προκύπτουν από έναν αριθμό ζητούμενων γεγονότων και πάνω (μαζί και την απλή/απλές στήλες) σημειώνοντας την ένδειξη που αντιστοιχεί σε αυτό τον αριθμό στη περιοχή επιλογής "ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ" και την ένδειξη "ΟΛΑ".

Δηλαδή σημειώνοντας "4" και "ΟΛΑ" για 6 επιλεγμένα γεγονότα, ζητάτε τα συστήματα "4", "5", "6".


Συστήματα με Στάνταρ

Στάνταρ ονομάζεται το γεγονός που περιλαμβάνεται υποχρεωτικά σε όλες τις στήλες των ζητούμενων γεγονότων που παράγονται από ένα σύστημα.

Παίζοντας Συστήματα, με ή χωρίς στάνταρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες διπλές παραλλαγές στις προβλέψεις σας, σημειώνοντας τις αντίστοιχες ενδείξεις ("1" και "Χ" ή "1" και "2" ή "Χ" και "2").

Σε περίπτωση χρήσης Στάνταρ γεγονότων, αλλάζει σε σύγκριση με το παρελθόν, ο τρόπος επιλογής των συστημάτων.

Με τη νέα μορφή του παιχνιδιού ο κωδικός του συστήματος προσδιορίζεται μόνο από τα ζητούμενα γεγονότα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ σε αυτά τα Στάνταρ γεγονότα.


Παράδειγμα

Για 8 επιλεγμένους αγώνες, επιλέγονται οι 3 ως Στάνταρ και για τους υπόλοιπους 5 ζητούνται όλα τα δυνατά συστήματα δηλαδή 3, 4 και 5.

Μετά την εφαρμογή των συστημάτων 3, 4 και 5 για τους 5 αρχικά επιλεγμένους αγώνες, δημιουργούνται 16 στήλες, ως εξής: 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα.

Μετά την προσθήκη των 3 Στάνταρ αγώνων σε κάθε μία από τις προαναφερόμενες στήλες, προκύπτουν:

-           10 εξάδες (Κάθε εξάδα περιλαμβάνει 3 από τους 5 αρχικά επιλεγμένους + τους 3 Στάνταρ)

-           5 επτάδες (Κάθε επτάδα περιλαμβάνει 4 από τους 5 αρχικά επιλεγμένους + τους 3 Στάνταρ) και

-           1 οκτάδα (Η οκτάδα περιλαμβάνει 5 από τους 5 αρχικά επιλεγμένους + τους 3 Στάνταρ)

Από το παράδειγμα φαίνεται ότι οι αγώνες Στάνταρ «επιμηκύνουν» κάθε στήλη κατά τόσα γεγονότα όσα είναι και τα Στάνταρ – μία τριάδα με την προσθήκη 3 Στάνταρ γίνεται εξάδα, ενώ με την προσθήκη 4 Στάνταρ γίνεται επτάδα.


Σύστημα «0»

Σύμφωνα με τον ορισμό του Στάνταρ γεγονότος, είναι λογικό τη στιγμή που θεωρούνται σχετικά «σίγουρες» οι επιλογές, να μπορείτε να παίξετε αυτά τα Στάνταρ γεγονότα και μόνα τους στο ίδιο στοίχημα.  Έτσι δημιουργήθηκε το Σύστημα «0».

Σύστημα «0» - είναι μία στήλη που αποτελείται ΜΟΝΟ από τους Στάνταρ αγώνες που έχετε επιλέξει.


Παράδειγμα

Στα επιλεγμένα συστήματα του προηγούμενου παραδείγματος, μπορείτε να προσθέσετε και το Σύστημα «0», οπότε συνολικά δημιουργούνται 17 στήλες – οι 16 προαναφερόμενες και 1 τριάδα που περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο τους Στάνταρ αγώνες.
 

Οργάνωση και ομαδοποίηση επιλογών

Με το καινούργιο δελτίο του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οι παρακάτω επιλογές  Γκρουπ και R Γκρουπ μπορούν να παιχτούν μόνο μέσω τερματικής μηχανής.Γκρουπ

Παρέχεται η δυνατότητα να «οργανώσετε εσωτερικά» τα γεγονότα επιλογής σας σε γκρουπ, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτικό να συμπεριλάβετε όλα τα γεγονότα σε κάποιο γκρουπ.  Το χαρακτηριστικό του γκρουπ είναι ότι το περιεχόμενό του αντιμετωπίζεται σαν «ενιαίο σύνολο», σαν μία επιλογή.  Αυτό έχει σαν συνέπεια τη δημιουργία λιγότερων στηλών.

Τα γκρουπ προκειμένου να είναι διακριτά από το λογισμικό, λαμβάνουν «όνομα» με τη βοήθεια των ενδείξεων «Α», «Β», «Γ» και «Δ».  Μπορούν να δημιουργηθούν τα ακόλουθα 10 γκρουπ: «Α», «Β», «Γ», «Δ», «ΑΒ», «ΑΓ», «ΑΔ», «ΒΓ», «ΒΔ» και «ΓΔ».

Μετά το διαχωρισμό των επιλεγμένων γεγονότων σε γκρουπ, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε συστήματα, με τα οποία θα συνδυάσετε τα γκρουπ που δημιουργήσατε ή, εφόσον φυσικά υπάρχουν, και τα γεγονότα που αφήσατε εκτός γκρουπ.

Για να κερδίσουν όλες οι στήλες, πρέπει να επαληθευθούν όλα τα επιλεγμένα γεγονότα. 


Παράδειγμα

Έστω ότι  επιλέγετε 6 αγώνες, τους οποίους οργανώνετε σε 2 γκρουπ, το γκρουπ Α και το γκρουπ Β.  Έστω ότι το «Α» περιλαμβάνει τους τρεις πρώτους αγώνες και το «Β» του τρεις υπόλοιπους.  Μπορούν να εφαρμοσθούν τα συστήματα 1 και 2:

Από το σύστημα 1 παράγονται δύο στήλες:

-           Α που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του γκρουπ Α

-           Β που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του γκρουπ Β

Από το σύστημα 2 παράγεται μία στήλη:

-           Α Χ Β που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των γκρουπ Α και Β.

Όπως προαναφέρθηκε, για να κερδίσουν όλες οι στήλες, πρέπει να επαληθευθούν όλοι οι επιλεγμένοι αγώνες.  Ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας σε έναν ή περισσότερους αγώνες κέρδος μπορεί να υπάρξει μόνο υπό την προϋπόθεση, ότι όλοι οι αγώνες που δεν επαληθεύθηκαν, περιλαμβάνονται ΣΤΟ ΙΔΙΟ γκρουπ.

Στο προηγούμενο παράδειγμα, εάν δεν επαληθευθούν αγώνες – ένας ή περισσότεροι ή όλοι - που περιλαμβάνονται στο γκρουπ Α, τότε κερδίζει μόνο η στήλη Β που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του γκρουπ Β.


R Γκρουπ

Η πρόσθετη δυνατότητα χρήσης του R Γκρουπ, παρέχεται προκειμένου οι επιλογές που περιλαμβάνονται στο γκρουπ να μη συμπεριφέρονται ως «ενιαίο σύνολο» - όπως τα προαναφερόμενα γκρουπ, αλλά σαν σύνολο επιλογών που συνδυάζονται με τις υπόλοιπες – τις εκτός R Γκρουπ – ΑΝΑ ΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ όμως να μπορούν να συνδυάζονται μεταξύ τους.

Για να κερδίσετε σε περίπτωση χρήσης R Γκρουπ, πρέπει να επαληθευθεί τουλάχιστον ΜΙΑ επιλογή από αυτές  που περιλαμβάνονται στο R Γκρουπ, ενώ στην περίπτωση χρήσης «απλού» γκρουπ, για να κερδίσετε θα πρέπει υποχρεωτικά να επαληθευθούν ΟΛΕΣ οι επιλογές που περιλαμβάνονται στο γκρουπ.

Σημειώνεται ότι σε ένα R-Γκρουπ είναι δυνατόν να συμμετέχουν διαφορετικές επιλογές για το ίδιο στοιχηματικό προϊόν.


Παράδειγμα

Επιλέγονται 4 αγώνες.  Δημιουργείται ένα R Γκρουπ που περιέχει 2 Ακριβή Σκορ του πρώτου αγώνα και ένα Τελικό Αποτέλεσμα για το δεύτερο αγώνα, αφήνοντας τους δύο τελευταίους αγώνες εκτός R Γκρουπ.  Εφαρμόζεται το σύστημα 3.

Από το σύστημα 3 παράγονται τρεις στήλες, η κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει:

-           1η στήλη (Περιλαμβάνει το πρώτο ακριβές σκορ του πρώτου αγώνα + τους δύο αγώνες εκτός R Γκρουπ).

-           2η στήλη (Περιλαμβάνει το δεύτερο ακριβές σκορ του πρώτου αγώνα + τους δύο αγώνες εκτός R Γκρουπ).

-           3η στήλη (Περιλαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα του δευτέρου αγώνα + τους δύο αγώνες εκτός R Γκρουπ).

Κερδίζετε εάν επαληθευθεί τουλάχιστον ένα γεγονός από το R Γκρουπ και επαληθευθούν υποχρεωτικά και οι αγώνες εκτός R Γκρουπ.  Στο προηγούμενο παράδειγμα μπορείτε να κερδίσετε το πολύ 2 στήλες, διότι στην καλύτερη περίπτωση θα επαληθευθεί μόνο ένα από τα 2 Ακριβή Σκορ για τον πρώτο αγώνα.


Παράδειγμα

Στο παράδειγμα που ακολουθεί έχουν επιλεγεί 6 γεγονότα με κωδικούς 110,111,210,211,317 και 326.

Τα γεγονότα με κωδικούς:
110 και 111 είναι ομαδοποιημένα σε Γκρουπ Α, τα 210 και 211 είναι ομαδοποιημένα σε Γκρουπ Β και τα 317 και 326 είναι ομαδοποιημένα σε R-Γκρουπ Γ.

Ζητείται το σύστημα 2 και 3, στήλες 7 (πέντε 2άδες, δύο 3άδες). Έχει στοιχηματισθεί διαφορετικό ποσό ανά μήκος στήλης.
Δηλαδή: (0,25 Χ 8 Χ 5)= € 10,00 για τις 2άδες και (0,25 Χ 3 Χ 2)= € 1,50 για τις 3άδες. Επιπλέον η αξία της συμμετοχής πολλαπλασιάζετε Χ 10 με τον πολλαπλασιαστή δελτίου.
Συνολική αξία 10,00 + 1,50= € 11,50 Χ 10 = € 115,00.


Οι  πέντε 2άδες που δημιουργούνται είναι οι εξής:

 

 

1η Στήλη

2η Στήλη

3η Στήλη

4η Στήλη

5η Στήλη

Γκρουπ Α

110
111

110
111

110
111

 

 

Γκρουπ Β

210
211

 

 

210
211

210
211

R Γκρουπ Γ

 

317

326

317

326

Οι δύο 3άδες που δημιουργούνται είναι οι εξής: 

1η Στήλη

2η Στήλη

Γκρουπ Α

110
111

110
111

Γκρουπ Β

210
211

210
211

R Γκρουπ Γ

317

326

Δείτε τους σχετικούς κανόνες πατώντας εδώ