ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

08-06-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

                                                                                                                            Περιστέρι, 8 Ιουνίου 2010  
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με πολλά νέα ειδικά στοιχήματα κυκλοφορεί από σήμερα το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ουσιαστικά το πρώτο της εφετινής διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που αρχίζει την Παρασκευή στη Νότια Αφρική.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, πέραν των ειδικών στοιχημάτων που ήδη προσφέρονται για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, όπως είναι: Νικητής Διοργάνωσης, Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης, Πρώτος Σκόρερ Ομίλων, Ακριβής συνδυασμός πρόκρισης Ομίλων και Ομάδα με περισσότερα γκολ (Γκρουπ 1 & Γκρουπ 2), έχει πλέον την ευκαιρία με το νέο κουπόνι, εκτός των δεκαέξι παιχνιδιών της φάσης των ομίλων, να στοιχηματίσει για τα πρώτα οκτώ (8) παιχνίδια της διοργάνωσης και για καθένα ξεχωριστά για: Πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, Συνολικό αριθμό κόρνερ, Πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, Ομάδα που θα σκοράρει, Συνολικός αριθμός τερμάτων ημέρας (12/6, 13/6, 14/6).
 
Εξάλλου, από την Παρασκευή 11/06/10 θα προσφέρονται, επίσης, διάφορα ειδικά στοιχήματα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ανά αγώνα, όπως 1X2 (τελικό αποτελ.),Under-Over, επόμενο γκολ κ.α.
 
Η ΟΠΑΠ μπαίνει δυναμικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και προσφέρει στους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ συναρπαστικούς αγώνες.
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.