ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

18-08-2008
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: Α/8760
 
                                                                                              Περιστέρι, 18/08/2008
 
ΠΡΟΣ
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
 
 
 
ΘΕΜΑ:            «ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
 
Αγαπητοί συνεργάτες ,
 
Σας γνωρίζουμε ότι ως  ημερομηνία εισαγωγής του νέου ενιαίου  δελτίου «Πάμε Στοίχημα» ορίσθηκε η 26η Αυγούστου 2008. Το νέο λογισμικό θα έρχεται σταδιακά σε όλους και θα ενημερώνεστε μέσω μηνύματος ώστε να αφήνετε ανοικτές τις τερματικές μηχανές. Η ενεργοποίηση του λογισμικού θα γίνει το πρωί της ημέρας εισαγωγής .
Στο πρόγραμμα της Τρίτης, Τετάρτης και Πέμπτης, 26, 27 και 28 Αυγούστου 2008, αντίστοιχα, θα συμπεριλαμβάνονται δύο νέοι τύποι στοιχηματισμού, οι οποίοι θα είναι το ημίχρονο και το σύνολο τερμάτων σε επιλεγμένα γεγονότα ποδοσφαίρου. Επίσης, θα έχετε στη διάθεσή σας τους νέους πίνακες Ειδικών Στοιχημάτων  (Α, Β).
Υπενθυμίζουμε ότι σας έχουμε αποστείλει σχετικό εκπαιδευτικό υλικό (DVD, εγχειρίδιο εκπαίδευσης πρακτόρων και ενημερωτικό έντυπο παικτών). Παρακαλούμε να κάνετε χρήση του εν λόγω υλικού για την καλύτερη προετοιμασία σας για την έναρξη της εισαγωγής του νέου δελτίου.
Εντός της εβδομάδας θα σας εφοδιάσουμε με το νέο ενιαίο  δελτίο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», το οποίο θα αντικαταστήσει τα υφιστάμενα δελτία την 26 η Αυγούστου. Θα παρακαλούσαμε θερμά κατά την αρχική περίοδο εφαρμογής του νέου δελτίου, να επιδεικνύετε ιδιαίτερη επιμέλεια προκειμένου, με τη βοήθειά σας, να γίνεται ορθά η συμπλήρωση των προγνωστικών  από τους παίκτες μας.
Ο νέος κανονισμός λειτουργίας του παιχνιδιού “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 1590/2008, τον οποίο και παρακαλούμε να μελετήσετε. Μπορείτε να βρείτε το σχετικό αρχείο στο site μας στη διεύθυνση www.opap.gr.
Είμαστε βέβαιοι ότι με τη δική σας συνδρομή η μεγάλη αυτή αναβάθμιση στο παιγνίδι “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” θα επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο.
 
Με εκτίμηση,
Σ. Αλιφιεράκης
Ειδικός Σύμβουλος
Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ Α.Ε.