ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

09-01-2007
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, μαζί!

 
Φίλες και Φίλοι,
 
Είναι, πια, γνωστό ότι σε λίγες ημέρες ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, μαζί.
Στις 28 Ιανουαρίου η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανοίγει μια καινούρια σελίδα-οι λόγοι είναι, ήδη, γνωστοί-στο δημοφιλέστατο παιχνίδι όπου ο παράγοντας «τύχη» δεν αρκεί από μόνος του, δεν είναι ο κυρίαρχος.
Η Εταιρεία μας, στελεχωμένη κατάλληλα με πρόσωπα έμπειρα και εξειδικευμένα, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, γνωρίζει καλώς τις παρεμβάσεις εκείνες τις οποίες η αγορά του παιχνιδιού προσδοκά και περιμένει. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν αναιρεί, δεν αποδυναμώνει την αξία, τη χρησιμότητα και τη σημασία και της δικής σας “φωνής”.
Αναγνωρίζοντας στην πράξη τη συμβολή όλων σας στην ανοδική πορεία του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θέλουμε και επιζητούμε να ακούσουμε και τη δική σας “φωνή”. Όχι ως τρικ επικοινωνιακού χαρακτήρα, αλλά γιατί η Διοίκηση της Εταιρείας δεν θέλει μόνο να ακούγεται.
Θέλει, αλλά και γνωρίζει να ακούει…
Από σήμερα, όσες και όσοι μπορούν και θέλουν, προσκαλούνται και παρακαλούνται-επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ Α.Ε.- να μας στέλνουν τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους. Οι εκτιμήσεις αυτές θα είναι, σε κάθε περίπτωση, χρήσιμες αφού, χωρίς τη δική σας συμμετοχή και ανταπόκριση, το παιχνίδι δεν θα είχε κατακτήσει την κορυφαία θέση που κατέχει.
Μεταφέροντάς σας τις εγκάρδιες ευχές Διοίκησης και Εργαζόμενων για υγεία, δύναμη και προκοπή μέσα στην καινούρια χρονιά, από τα τέλη Ιανουαρίου… ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, μαζί!
         
 
 
                                                                   Σωτήρης Κωστάκος          
Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε.