ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

15-05-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Μοιράζουν λεφτά τα Ημίχρονα/Τελικά και οι ισοπαλίες!

 

Ο τυχερός παίκτης από το Ηράκλειο Κρήτης κέρδισε 4.668,08 ευρώ ποντάροντας 8,70 ευρώ.

 

Τις μεγάλες αποδόσεις που δίνουν οι ισοπαλίες και τα ειδικά στοιχήματα κυνηγάνε οι παίκτες στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» και πολλοί είναι αυτοί που δικαιώνονται.

 

Ο τυχερός παίκτης από το Ηράκλειο Κρήτης επέλεξε δύο Ημίχρονα/Τελικά και πέντε σημεία, ανάμεσά τους τρία Χ, από το κουπόνι της Τετάρτης 14 Μαΐου. Πέρασαν οι έξι από τις επτά επιλογές του, αλλά επειδή τις είχε βάλει σε σύστημα 5-6-7 πήγε στο ταμείο. Με 8,70 ευρώ, που ήταν το κόστος του συγκεκριμένου συστήματος, κέρδισε 4.668,08 ευρώ.

 

Τις μεγαλύτερες αποδόσεις είχαν τα δύο Ημίχρονα/Τελικά. Το Χ/Χ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη-Μπενφίκα πλήρωσε 4,80 ενώ ακόμη πιο ψηλά στο 12,00 ήταν η απόδοση για το 2 Ημίχρονο/Χ τελικό του αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες Κρουζέιρο-Σαν Λορέντζο.

Σωστή ήταν η πρόβλεψή του και για τις τρεις ισοπαλίες, στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (4,00), Άρσεναλ Σαραντί-Νασιονάλ Ασουνσιόν (3,65), Κάουντενμπιθ-Ντανφέρμλιν (3,30).

 

Πέρασε και ο άσος της Γκοϊας με απόδοση 2,65 στο ματς με την Μποταφόγκο, ενώ το μοναδικό σημείο που έχασε ήταν ο άσος της Στέρλινγκ Άλμπιον κόντρα στην Ιστ Φάιφ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του κ. ΜΠΟΥΛΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ στο Ηράκλειο Κρήτης.