ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

07-09-2017
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ.

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Πικέρμι, κέρδισε 19.959,97 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» και το «Σύνολο Γκολ» σε 4 αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το SuperΠαρολί

Oι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα SuperΠαρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία SuperΠαρολί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.  

Το Σάββατο, το πρώτο SuperΠαρολί περιλαμβάνει τα over2,5 στα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους-Κιέβο και το δεύτερο έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μπάγερν και του Ολυμπιακού. Την Κυριακή, το SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, του Παναθηναϊκού και της Νάπολι.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο SuperΠαρολί, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Σουηδίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας) και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Πολωνίας).