ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

31-08-2017
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, κέρδισε 10.628 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» και το «Σύνολο Γκολ» σε 5 αγώνες, από την πρώτη κατηγορία Αμερικής και Βραζιλίας και τα κύπελλα Χιλής, Κολομβίας και Βραζιλίας, παίζοντας το σύστημα 3-4-5.

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το SuperΠαρολί

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα SuperΠαρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία SuperΠαρολί από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Σάββατο, το SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και του Ισραήλ.

Την Κυριακή, το SuperΠαρολί έχει τις νίκες της Σουηδίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας.

Τη Δευτέρα, το SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Πολωνίας.   

Την προηγούμενη εβδομάδα τρία SuperΠαρολί μοίρασαν επιπλέον κέρδη. Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, με τις νίκες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Λίβερπουλ και της Κοπεγχάγης, το Σάββατο 26 Αυγούστου, με τις νίκες της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ολυμπιακού και την Κυριακή 27 Αυγούστου, με τα over2,5 στους αγώνες Νάπολι-Αταλάντα, Μονακό-Μαρσέιγ και Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια.