ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

16-03-2017
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 7 Μαρτίου έως τις 13 Μαρτίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το SuperΠαρολί του «Πάμε Στοίχημα»

Επιπλέον κέρδη στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» δίνει το SuperΠαρολί, η προωθητική ενέργεια μεπροεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ. Με το SuperΠαρολί ανεβαίνουν οι αποδόσεις και διατηρούνται αμετάβλητες έως την έναρξη των αγώνων.  Το SuperΠαρολί  έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας από τον Ιανουάριο του 2017 που ξεκίνησε. Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 ένα ακόμα SuperΠαρολί μοίρασε κέρδη στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα»,  με τα over2,5 στους αγώνες Λα Κορούνια-Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ-Μπέρνλι, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις και Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το MegaBooster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το MegaBooster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει μπόνους από 5% έως 100% στους παίκτες που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το MegaBoosterπαίζει και μπάσκετ στη Euroleagueκαι το NBA, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω. Το MegaBoosterέχει μοιράσει έως τώρα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη.