ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

18-11-2015
«ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μαζί και στο ντέρμπυ των "αιωνίων"

Το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί και στο ντέρμπυ των «αιωνίων».

 

Πανέτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Παναθηναϊκός  στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που διοργάνωσε ο Μέγας Χορηγός του, το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ».  Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, «Γ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ», στο Κορωπί το παρών έδωσαν  ο νέος προπονητής  του Παναθηναϊκού, κ. AndreaStramaccioniκαι οι ποδοσφαιριστές Τάσος Λαγός, Στάθης Ταβλαρίδης, Sergio Sanchez και ο αρχηγός της ομάδας Carlos Zeca.

Ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού , κ. Andrea Stramaccioni, δήλωσε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Eίμαστε απόλυτα προσανατολισμένοι στο ντέρμπυ. Έχω ζήσει μεγάλα ντέρμπυ όπως Ίντερ-Μίλαν και έχω ήδη καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ντέρμπι για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου και ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ για την υποστήριξή της στην ομάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά: «Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς σε αυτές τις δύσκολες εποχές να έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του χορηγού μας σε όλες τις προσπάθειές μας.  Εμείς, από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο αγωνιστικό μας πρόσωπο στο μεγάλο ντέρμπυ του Σαββάτου και να επιτύχουμε μία μεγάλη νίκη σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους μας».

Ο κ. Αλέξανδρος Στρογγυλός, «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» Μarketing Director, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναθηναϊκού! Ελπίζουμε ο αγώνας να είναι αντάξιος της ιστορίας και του μεγέθους του ελληνικού «El Clásico», χαρίζοντας θέαμα και συγκινήσεις σε όλους τους φιλάθλους. Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» θα προσφέρει τα περισσότερα στοιχήματα από ποτέ, πάνω από 75 ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα, αυξάνοντας την αγωνία και τη συγκίνηση των φιλάθλων. Με μεγάλη μας χαρά υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού, μίας από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες με εκατομμύρια φιλάθλους και δεκάδες πρωταθλήματα και διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ΟΠΑΠ, παρά τη δύσκολη εποχή που διανύει το ελληνικό πρωτάθλημα,  συνεχίζει να αποτελεί τον μεγαλύτερο και σταθερό  υποστηρικτή του Ελληνικού ποδοσφαίρου».