ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

27-06-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Βρήκε τους πρώτους σκόρερ έξι ομίλων και πήρε 7.300 ευρώ!

Μοιράζουν λεφτά και τα ειδικά στοιχήματα του Μουντιάλ

 

Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» μοιράζει λεφτά, κάθε μέρα, στο Μουντιάλ. Κι όχι μόνο με τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και με τα ειδικά στοιχήματα. Ήδη, ολοκληρώθηκε το ειδικό στοίχημα με τους πρώτους σκόρερ των ομίλων.

Ο τυχερός παίκτης από την Κω βρήκε τους πρώτους σκόρερ στους έξι πρώτους ομίλους και με 4,50 ευρώ, βάζοντας πολλαπλασιαστή 15 στο δελτίο του, κέρδισε 7.310,74 ευρώ!

Πόνταρε στον Νεϊμάρ, στον Φαν Πέρσι, στον Σουάρεζ, στον Μέσι, ενώ σε δύο ομίλους, στον τρίτο και στον πέμπτο, επέλεξε τον «άλλο παίκτη», τον οποιοδήποτε δηλαδή σκόρερ στον οποίο δεν είχε δοθεί απόδοση.

Στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, όταν είναι περισσότεροι από ένας οι πρώτοι σκόρερ, κερδίζουν όλοι, αλλά διαιρείται η απόδοσή τους.

Έτσι, στον δεύτερο όμιλο ο Φαν Πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Ρόμπεν και η απόδοσή του από το 5,50 έπεσε στο μισό, στο 2,75 δηλαδή.

Το ίδιο συνέβη και με τον «άλλο παίκτη» στον πέμπτο όμιλο.Ο Ενέρ Βαλένσια, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο «άλλος παίκτης», πήρε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του ομίλου, μαζί με τους Μπενζεμά και Σακίρι. Είχε απόδοση 5,50 και διαιρέθηκε δια του 3, υποχώρησε δηλαδή στο 1,83. Στον τρίτο όμιλο, ο «άλλος παίκτης», που βγήκε πρώτος σκόρερ, ήταν ο Ροντρίγκεζ με απόδοση 7,00.

Το τυχερό δελτίο με τους σκόρερ παίχτηκε στο πρακτορείο του ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ στην Κω.

 

*ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Β ΟΜΙΛΟΥ: 2 νικητές, οπότε η απόδοση 5,50 του Φαν Πέρσι διαιρείται δια του 2

**ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ε ΟΜΙΛΟΥ: 3 νικητές, οπότε η απόδοση 5,50 του Άλλος Παίκτης διαιρείται δια του 3